Om mig

Jag beundrar folk som står för vad dom säger. Formligen avskyr folk som ljuger. För mig är sanningen oemotståndlig även när den svider. Undviker folk som dränerar mig på energi och inte själva alstrar. Är en sann Vattuman. Jag har bott i ett indianreservat. Gillar folk med humor. Åker off-pist så fort jag kommer åt. Har ett jobb som jag mår bra av. Skräckfilmer skrämmer mig från vettet. Tycker prestigetänkande är svårt osexigt. Har fortfarande kvar min första cykel, den är röd. Går inte en meter utan mobilen. Skrev dagbok tills den blev tjuvläst, efter det bloggar jag istället. Jag har Segelflygcert.

Äter inte kött av olika skäl. Är stolt och mycket envis. Jag städar när jag är arg. Tycker det är jobbigt med folk som talar för att undvika tystnaden. Kalle Anka-trött på morgonen. Gillar reggaens sköna baktakt. Favoritgodiset är Zoo. Tröttnar aldrig på havregrynsgröt. Jag har åkt Stridsbåt 90, jisses vad fort det gick. Har ridit i 15 år och haft egen häst. Respekterar klara stämmor och raka ryggar. Skakar mer än gärna rumpa till vilda salsarytmer.

Skrattar åt särskrivningar. Har aldrig brutit något ben i min kropp. Är snäll men stark, vänlig men tuff, omtänksam men med integritet. Har alltid nagellack. Rostar mitt bröd. Studerar himlen både dag och natt. Solen ger mig yttepytte små fräknar. Jag är duktig på att bevara hemlisar. Imponeras av medveten närvaro. Föddes naken.

Njuter av cigarrer. Läser mycket böcker. Jag ska hoppa fallskärm igen snart. Reflekterar över tillvaron. Är riktigt kramig. Jag försöker gå på konserter ofta. Tror inte längre att “ensam är stark”, tillsammans är man starkare. Tänker tillbaka på sommaren -94 med ett leende på läpparna. Blir lätt otålig i trafiken och skriker och viftar åt medtrafikanterna. Vill tillbaka till Florence, Italien. Har varit på VM i Rodeo, ett tvivelaktigt nöje. Ibland har jag lite svårt att få fram vad jag egentligen menar. Sätter in å plockar ut mina linser.

Motto: If you don’t stand for something, you’ll fall for anything.

Love & Respect