Jag trodde att socker skulle vara det jag saknade mest men jag hade fel, det är tydligen bröd jag inte kan vara utan så nu bakar jag LCHF-bröd. Men hur bakar man utan mjöl, går det ens? Ja jo, tydligen. Det går rätt bra också kan jag meddela.
Jag har testat dessa två bakmixer; Brödmix från LCHF-klubben och Valnötsbröd från Bliss Mix.
Det behövdes inget målfoto där inte, Valnötsbrödet vann med hästlängder. Brödet blev saftigt, relativt fluffigt och höll ihop bra för att vara glutenfritt. LCHF-klubbens brödmix däremot. Not so much.
Så är du också sådär brödlängtig så testa Valnötsbrödet med massor med smör och ost. Lovar att du inte blir besviken. Själv ska jag rosta mig en skiva eller två om/när jag kommer hem. SJ har fortfarande inte kört in vår försening (se tidigare inlägg).
Go’kväll!